Reis van de Ziel

Een zoektocht naar de diepere betekenis van het leven

Life Between Lives therapie, of ook Spirituele Regressie en Integratie genoemd en wordt afgekort als LBL
Hierbij werken we in het bestaan tussen de levens in. Er vindt een ontmoeting plaats met je eigen Ziel en met de zielenwereld.
Dit geeft een diep innerlijk ervaren van jouw verbondenheid met het Grote Geheel. Je krijgt toegang tot andere gebieden, informatie die diepere inzichten geeft en de manier waarop je in het leven staat verandert.
Het gevolg is: meer zingeving in het leven. Vertrouwen is hierbij steeds een basis, en ervaren dat we een deel zijn van de cirkel.

Zijn de volgende vragen wel eens bij je opgekomen:
Waarom ben ik bang voor de dood?
Is er leven na de dood?
Waarom ben ik hier op aarde; wat is mijn doel?
Wat is de menselijke ziel?
Welke reis maakt de ziel na het sterven?
Hoe werkt karma?

In de laatste jaren hebben we ruimschoots kunnen horen over bijna-dood-ervaringen.
Mensen vertellen hierbij over het zien van een lange tunnel met helder licht, waarna er ontmoetingen zijn met andere zielen.
Een belangrijke vraag bij LBL is dan:
En wat is er aan het einde van deze tunnel?

De Therapie of Coaching

Deze vorm van werken biedt de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met je eigen ziel, deze echt te ervaren en te integreren.
Het geeft je de mogelijkheid van een grote sprong in je bewustzijn en je kunt de diepe innerlijke verbondenheid met Het Grote Geheel echt zelf ervaren.
Er komt een tussenbalans in het Leven Nu.

Onze grootste angst voor de dood zijn vaak de gedachten van het niets dat de dood brengt en ons scheidt van familie en dierbaren. Als de dood het einde van alles zou betekenen, zou het leven minder zinvol lijken.
Er zijn krachten in ons die het gevoel geven van een hiernamaals en een verbinding met een hogere macht en zelfs een eeuwige ziel.

De Reis van de Ziel

Om op reis te kunnen, gaan we in een diepe ontspanning. Hierdoor kom je in een andere of diepere meditatieve bewustzijnsstaat, die verder gaat dan bij de normale regressietherapie.
Hiervoor zijn verschillende methoden mogelijk, zoals via de stem van de therapeut of coach, d.m.v. visualisatie, met behulp van klanken zoals het hartritme van de drum of klankschalen.
Ook wanneer je weinig ervaring hebt met deze werkwijze, zul je verrast zijn hoe snel je meegenomen kunt worden in de trancereis.

Het gaat hierbij om een reis naar de zielenwereld die we maken, naar een gebied tussen levens in. Hierbij maken we de verbinding met de ziel.
Tijdens deze reis kun je een diep gevoel van liefde en thuiskomen ervaren.
Deze manier van werken in de zielenwereld, geeft toegang tot andere bewustzijnslagen. Door je te concentreren op de vragen in het huidige leven, neem je ze mee op deze reis. Er komt nieuwe informatie met diepe inzichten.
Wanneer je dat bewustzijn hebt ervaren, verandert de manier waarop je in de wereld staat.